MAGENTA TV přináší mužský tenis na Premier Sport 3 HD a nový program Love Nature 4K

Do nového roku vstupuje MAGENTA TV s několika programovými novinkami, díky kterým nabídne divákům ještě bohatší a poutavější obsah. Už od 18. ledna spouští kanál Premier Sport 3 HD a celkovou nabídku rozšíří od 1. února také sportovní přenosy na Arena Sport 2 a přírodovědný kanál Love Nature 4K. Zákazníci se tak mohou těšit na nezapomenutelné sportovní zážitky a fascinující dokumenty ve 4K rozlišení.

Zcela nový Premier Sport 3 HD přináší to nejlepší z mužského tenisu – kompletní sezóny  turnajů ATP World Tour. Kanál vysílá nejen živé přenosy všech zápasů, ale nabízí i exkluzivní rozhovory, záběry ze zákulisí a analýzy od renomovaných tenisových expertů. Pro zákazníky MAGENTA TV bude dostupný od 15. ledna od tarifu M na pozici EPG 92.

Sportovní nabídku od 1. února rozšiřuje i Arena Sport 2 zaměřený na motoristické pořady a evropské fotbalové soutěže, konkrétně nizozemskou, rakouskou, portugalskou nebo belgickou ligu. Kromě toho nabídne také předkola zápasů UEFA a další sportovní zápasy a pořady. Nový kanál bude dostupný od tarifu M na pozici EPG 104.

Celosvětově oblíbený přírodovědný kanál Love Nature 4K nabízí poutavé dokumenty o zvířatech a přírodě v nativním 4K rozlišení, díky čemuž si diváci vychutnají unikátní vizuální zážitky z pohodlí domova. Prémiový obsah Love Nature je dostupný v téměř 150 zemích po celém světě a od 1. února se na něj mohou těšit i zákazníci MAGENTA TV od tarifu S na EPG pozici 158. Pořady budou dostupné s českým dabingem.